S06E07 ASMR és más érthetetlen gyönyörök

00:00:00
/
00:32:38

October 29th, 2018

32 mins 38 secs

Season 6

Your Host
Tags

About this Episode

Mielőtt elmerülnénk az ASMR videók csodáinak nyalogatásába, szó esik uncsi pornóról, meg hackerek általi rajtakapásról-zsarolásról. Persze meghackelve és zsarolva mi sosem leszünk, igaz? Ilyen csak a filmeken történik, vagy valami szupertech távoli országban. Gondoljuk naivan egészen addig míg meg nem történik a közvetlen közelünkben valakivel, akkor aztán elgondolkodik az ember, hogy tényleg egyetlen jelszó mindenhol használva... mégsem olyan okos ötlet.
A munkahelyi maszturbálást nem is említve. .... a bajbajutottaknak esetleg egy kis segítséglink (amit az episode-ban ígértem)
Aztán a VR porn-os okosodás után végre megérkezünk a boldogságélmény fura szenzációjához az ASMR-hoz, vagy magyar néven HFHÉ-hez, vagyis a Hátborzongatóan Finom Hangélmény-hez.
Van akinél néhány triggerhang valamiféle végtelenül átható, nyaktól a lábujjhegyekig futó nyugalmat hoz, míg másoknál bizonyos audio élmények okoznak furcsa csilingelős, gerincen szaladgáló érzéseket.
Furán hangzik, de vannak ilyenek. Millió és millió ember ébred rá mostanság, hogy amiről eddig azt hitte csak nála van ilyen hang-test reakció, az bizony egy létező, sőt renget embert érintő kedves kis fülcsoda. Neve is van a jelenségnek ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response) vagyis az érzékelő meridian rendszer önkéntelen válasza. Tömör kis episode, jó sok gondolattal, köszi a terjesztést.

Az ASMR-ról szóló cikket ITT TALÁLOD

Cimborám Hack-eléséről és zsarolásáról ITT ÍRTAM


Ha lennél olyan jófej és megosztanád ezt az episode-ot barátaiddal íme egy share gomb