S07E25 Kamupolitika, KémbridzsAnalitika és a kólakampány

00:00:00
/
01:05:11

August 6th, 2019

1 hr 5 mins 11 secs

Season 7

Your Host
Tags

About this Episode

Tényleg itt a világvége. Bármerre fut az ember, mindenütt a populista kamugépek rángatják a szálakat. Boris meg az Orbán meg a Trump... atya ég, miféle világba csöpög ránk az Isten f@sza. Még jó hogy a miniszterelnök úr jól elmagyarázta, hogy nem baj ha nem értjük, mert a lényeg hogy érezzük mi mit jelent.
Az epizódban említett íráshoz íme a link de az igazság az, hogy a blogposztból kimaradt a legjobb rész. Ezt is pótolja ez az epike.
Gyorsan átszaladunk a UK-t szaggató állapotokon is (mert van itt őrület bőven) aztán kis okosság a The Great Hack című dokumentumfilmből, hogy esetleg a DO SO! választási varázsfogás fényében kicsit másképp (is) lássuk a magyarországi kólával pózolást.
Végül pedig a hosszúra sikerült anyagból nem mardt ki a 40. szülcsinapcsimra összehozott meglepetés, de az überezésben elszenvedett mikroagresszív szívfájdalmam se.

Furcsa podcast... egyensulyozni probal a beteg faszsagok es ertelmes gondolatok terhe alatt -neha sikerul, neha nem. Szinte minden episode mas. Talan pont ez kell neked most.