Viclondonban

Szabadoneresztett nyomokban vállalhatatlan szövegelés majdnem Londonból

A csajoknak talán fogalmuk sincs mi a sexy!

Csajokkal esti borozás, én vagyok az egyetlen pasi. Valahogy feljönnek a sztárok, hogy ki milyen magas, ezt google segítségével lecsekkoljuk, erre én bedobom, hogy sokan hamis adatokat publikálnak, például Tom Cruise magasabbnak, Beyonce Knowles alacsonyabbnak adja elô magát -csak hogy szekszibbnek tünjön a világ számára. Erre ugrik fel tiszta extázisban Szuszi, "-Jujj, csajok, láttátok már Beyonce legújabb videóját? Olyan szexy, hogy én konkrétan nem tudtam levenni róla a szemem!"
Hm. Mit is mondjon erre egy fickó? "-Nézzük meg. Had mondjam meg én, hogy vajon nekem is olyan szekszi-e!" Meg is néztük. Íme a szóban forgó klippecske:
https://www.youtube.com/watch?v=pZ12_E5R3qc
Kiváncsi lennék ki mit mond, de nekem ez nem sexy, sôt. Inkább érzeném magam furcsán mint felizgúlva, ha ilyen fetrengôs-pózolós-szájszélharapdálós módon pakolná magát nekem álmaim nôje. Lehet mondani, hogy ez csak az én egyéni véleményem, meg hogy ízlés és fétish.... De ebben az esetben nem errôl van szó. Meggyôzôdésem, hogy férfinak és nônek teljesen más elképzelése van arról, hogy mi hozza izgalomba a másik nemet.
Ez az a jelenség, ez az a különbség, ami igazán csiklandozza most a gondolataimat. Vagyis hogy a csajok kitalálják maguknak mi a döglesztô, de közben észre sem veszik hogy a víziójuk még köszönô viszonyban sincs azzal, amirôl mi férfiak igazából fantáziálunk. Biztos vagyok benne, hogy ha egy igazi férfi írta-rendezte volna a dalhoz tartozó klippet, akkor egy természetes, kedves, mosolygós, kacér, élettel teli nôt látnánk, és nem ezt a vergôdô luxuskurvát (akirôl egyébként mind tudjuk hogy való életben anyukája egy gyermeknek!)
Szó sincs róla hogy prûd lennék, sôt, nálam jobban kevesen szeretik a puncit -csak hogy tisztázzuk. Egyszerûen csak azon gondolkodtam itt írásban, hogy a csajoknak -ebben a nagy megfelelni akarásban- már fogalmuk sincs arról, hogy ami nekik sexy, az valójában inkább közel sem az. (Szerintem.)