Viclondonban

Szabadoneresztett nyomokban vállalhatatlan szövegelés majdnem Londonból

Pink a cybersmiler

Cyberbully-k ellen dolgozó szervezetek után kutatva futottam bele a CYBERSMILE nevü segítő csoportba, ahol egy felemelő sztorit olvastam Pink-el kapcsolatban. Az amerikai énekesnőt választották szeptember cybersmiler-ének, íme a törtönet, hogy miért;

Leah Murphy egy 14 éves kislány hatalmas rajongója az énekesnek az anyukájával tervezte a koncertlátogatást nemrégiben mikor Pink Ausztráliában turnézott. Ez volt a terv, csakhogy az anyuka pont a várva-várt nagy esemény elött elhunyt. A tragédia ellenére a kislány úgy döntött hogy az otthon maradás és kesergés helyett -nagynénje kiséretében -mégiscsak elmegy a koncertre, ahova ezt a transzparenst is elvitte:

A kollázson ez olvasható: A nevem Leah, 14 éves vagyok, az én csodálatos anyukám múlt hónapban meghalt. Nagyon szeretnék egy ölelést!

Mikor a tömegben észrevette Pink a feltartott képet, megszakította a show-t és a gyászoló kislány vígasztalására sietett. Ahogy azt képzelnénk: egy jó hosszú ölelés és pár erőt töltő szó, egy aláírás….
Mindez talán csak egy show-jelenet a kívülállónak, de közben egy kislánynak ez egy felejthetetlen élmény és talán pont az a vígasz amire szüksége lesz az elötte álló szomoró időszakban.
Amit Pink tett, jól mutatja, hogy néha akár a legaprób emberség, kedvesség elég ahhoz, hogy akár egy életre megváltoztozzon valakinek a világképe, hangulata….

Hát ezért lett Szeptemberben Pink a választott Cybersmiler.

Ne feledd, gonoszból van elég, te legyél jobb.