Viclondonban

Szabadoneresztett nyomokban vállalhatatlan szövegelés majdnem Londonból

Plandemic -Tervezettjárvány (Igaz vagy kamu?)

Helló olvasó. Ez itt most nem lesz rövid, és olyan húdenagyon szenzációs sem, szóval, ha csak minicikkek habzsolására, és uszító kamuanyagok tovább osztására van berendezkedve az online magatartásod, akkor viszlát. Ha viszont érdekelnek a részletek és tiszteled a bennük rejlő tartást, akkor helló.

Amit olvasni fogsz, igazából csak egy rakás jegyzet, amit magamnak készítettem a podcast-hoz, amit a felvétel során élő szavakkal egészítettem ki néhány ponton, de gondoltam elérhetővé teszem ezt a formát is, hátha valaki olvasni szeret jobban, mint a hangomat hallgatni. Na és persze itt az írás végére a forrásokhoz linkelt verziót is be tudtam tenni – ha esetleg tovább nyomoznál, vagy kételkednél az állításokban. Na de kezdjünk.

Mivel a Plandemic - Tervezettjárvány című botrányvideó fő alkatrésze, hitelét adó eleme Dr.Judy Mikovits, szerintem fontos, hogy a hölgy hátterét is megkutassuk mielőtt beleugrunk a filmben elhangzottak ellenőrzésébe. Könnyű olyat odadobni és elhinni, hogy a hírnevét bemocskolták. Pontosan rákutatni a részletekre azonban már annál trükkösebb. Na nézzük. Ki is ez a tudósnéni.

Mikovits karrierjét 1988-ban kezdte, mint laboratóriumi technikus az NCI-nál (Nemzeti Rákkutató Intézetnél ) 1991-ben diplomázott biokémiából és molekuláris biológiából. Ahogy azt illik, dolgozott keményen, okosan, csapatban… tipikus karrier, semmi különös.
Judy Mikovits a tudóstársadalom számára ismeretlen tényező, egy kisebb magán kutató labor, a WPI vezetője egy Reno nevű nevadai kisvárosban.
Na de 2009-ben történt valami. Többed magával megjelentettek egy írást a nagy tiszteletű Science Magazinban, mely írás elsőre nagy durranásnak tűnt, hiszen egy rettenetes betegséggel kapcsolatosan ébresztett reményeket.
Most még szándékosan nem mennék bele az állítás részleteibe, később mikor fontos lesz, jobban kifejtem.
Ahogy az lenni szokott a publikációkkal, más hasonló területen dolgozó kutatók tovább viszik, vagy épp cáfolják az eredményeket.
Ebben az esetben 2 év alatt sajnos darabjaira hullott Mikovits csapatának felfedezése. Ebben nincs semmi eget rázó, épp ez a fő lényege a magazin adta információ megosztásnak, hogy egy-egy adott felfedezésnek vélt eredményt több -független- tudóscsapat is körbejárjon.
Az írók először visszavontak néhány pontosnak állított számadatot, és táblázatokat, aztán 2011 Októberében véglegesnek bizonyult a konklúzió, avagy: mivel számos más labor mellett Judy Mikovits saját intézete sem tudta megismételni a kísérleti eredményt, így az állítás cáfoltnak bizonyult. Ez nem nagy ügy, van ilyen. Decemberben a Science Magazin visszavonta a publikációt.
Mikovits azonban nem volt hajlandó aláírni az ilyenkor szokásos visszavonási papírokat, inkább egy újabb 2.3 millió dolláros bizonyítási kísérletbe vágott, amit Ian Lipkin vezetett a Columbia egyetemről. A nemzeti egészségügy pénzéből finanszírozott kutatástól -ahogyan arról Judy Mikovits fogalmazott- a „mindent eldöntő végleges választ” várták.
2012-ben elérkezett a nagy sajtótájékoztató, ahol bejelentette, hogy:
Nem találtak bizonyítékot arra, hogy az a bizonyos XMRV emberekre ható vírus lenne” -vagyis a Science Magazinban közzé tett állítás valóban téves volt.

Érdekesség, hogy az egész publikálás és visszavonás-nemvonás huzavonáról egy részletes összefoglaló is megjelent, ami később megnyerte az Amerikai Mikrobiológusok Szövetségének Kommunikációs Díját.
Nagyjából ekkoriban történt, hogy a kutatóasszony csúnyán összeveszett az addig mellette álló intézettel, a történet elején említett WPI-al. Ez az intézet végül pert indított Mikovits ellen, mivel ő állítólag 2011 Novemberében a laboratóriumból jegyzeteket és egyéb jogvédett kutatási adatokat tulajdonított el. Ezekután Kaliforniában a szomszédos államban letartóztatták Mikovitsot, mint bűnös szökevényt, és a kiadatásáig pár napot börtönben kellett töltenie, valamint azonnali távoltartó határozatot adtak ki ellene, hogy nehogy megsemmisítse vagy manipulálja a birtokában lévő kutatási eredményeket.
Végül 2012 Júniusában Nevadában megszüntették ellene a büntetőjogi eljárást.

A dolog pikantériája, hogy Judy főnöke a WPI-nál Annette és férje Harvey Whittemore azelőtt nagy tekintélyű ügyvédek voltak, a szerencsejáték szektorban, amit aztán a beteg lányuk miatt hagytak ott, hogy a kutatóintézet létrehozásával hozzájárulhassanak lányuk betegségének megértéséhez , vagy egy esetleges gyógymód felfedezését segítsék elő.
Nem csoda hát, hogy az ex-ügyvédek ellen harcoló, majdnem szenzációs kutatóasszonynak az ügye nem volt egyszerű… maradjunk itt most annyiban, hogy az egész bírósági ügy már maga megérne egy filmet. Akit érdekel, kutasson rá.
Lényeg, hogy 2012-ben fel lett mentve a kutatóasszony, mehetett vissza a tudományhoz.

Mikovits 2012 óta nem publikált semmit a tudományos világ számára, ugyanakkor újra elkezdte promotálni az egyszer már megbukott hipotézisét az XMR vírusról, és egyre bátrabban támadta a Columbia egyetemi tudóst Lipkin-t, akivel azt a bizonyos végső kutatást végezték.
Szépen lassan beszállt az “új vakcinák károsak, régi gyógyszerek hasznosak” gondolatmenetű mozgalomba, és mindenféle sokkoló állításokkal kavarta a figyelmet maga körül. A hitelt vesztett publikációja, és bírósági cirkusza miatt Judy Mikovits sokak szemében a tudományos világ mártírszerepét tökéletesen hozza.
Na erre a forró tömegfigyelem tüzére megjelenik egy új könyv, aminek társszerzője és hirdető oszlopa is egyben a tudósnő. A könyv címe Plague of Corruption: Restoring Faith in the Promise of Science— magyarul “A korrupció pestise, avagy a tudományba vetett hit újraélesztése” kisbetűs részként ott a kis izgató mondatocska még, hogy “a háttérben lapuló problémákról és egoistákról akik az emberi egészség jövőjét döntik el…”
Ezzel egyszerre jelent meg a vírusvideó Plandemic- címen, ami egy majdnem fél órás bólogatós interjú-dokumentumfilm Dr.Judy Mikovits-al.
Mikor a Science magazine interjút kért Mikovitsal, ő válasznak egy üres emailt küldött, benne egy linkkel a könyvéhez és egy PowePoint prezentációt a bírósági ügyéről.

A filmet (ami állítólag egy hosszabb filmet reklámoz be) az Elevate gyártotta.
A California produkciós céget Mikki Willis vezeti, aki ránézésre egy teljesen szimpatikus fickó, csak csöppet megszállott híve a kontrollért folyó harc teóriájának. A szubjektivitás talán nem olyan nagy baj, viszont Mikki eddigi munkáiból világossá válik, hogy nem sokat törődik a hitelességgel. A szépszemű apuka 30,000 Youtube követőjével nem épp a legsikeresebb Youtuber, de azért volt már szerencséje belekóstolni az online népszerűségbe egy kisfiával készített rövid clippel 2015-ben.
Azóta nem nagyon volt kiugró filmsiker, csak a szokásos nyomozás nélküli teóriaszórás ment. Az egyik ilyen rövid video például csupán 18 másodperces, és csak annyiból áll, hogy az 5 éves gyerek belemondja a kamerába, hogy Jeffrey Epstein nem volt öngyilkos. Egy másikban pedig boci szemekkel Willis demagóg logikával belógatja, hogy a coronavírus szándékosan lett az emberiségre szabadítva. (Persze a video alatti kommentek lekapcsolva.)
Mindez szerintem azért fontos, mert a Tervezettjárvány hitelessége érdekében jobb lett volna ha egy olyan riporter beszélget Dr.Judy Mikovits-al, akinek vannak keresztkérdései, munkáját kutatásokra és bizonyítékokra alapozza és nemcsak hatásvadász egyszerűsítésekre, szóval nem egy ilyen elfogult filmkészítő a leghitelesebb platform.
Ha valakinek nem esett volna le, vagy nem olyan erős az angolja akkor jelzem, hogy a cím majd nemhogy zseniális. A Plandemic szó ugyanis egyszerre tartalmazza a TERV vagyis a PLAN szavacskát és a pandemic avagy világjárvány kifejezést -amit a legtöbben coronavirus miatt tanultak meg mostanában.
A Plandemic szó egyszerre tervezés és világjárvány - tervezettjárvány
Hát nem ügyes? Na de akkor a filmről. (Akkor is, ha nem láttad, íme az összefoglaló)

Mikor először láttam az anyagot, csak kapkodtam a fejem, hogy hú.
Azt eddig is tudtuk, hogy az amerikai gyógyszeripar igencsak mocskos, politikával átszőtt gépezet, na de hogy ilyenek történjenek?!
Tisztára, mint a filmek, amiket nézek mostanában. Odacsempészett bizonyíték, korrupció, csalás…. Csak úgy gúvadtak a szemeim, mire egyszer csak kipukkadt a buborék. Éreztem, hogy valami nem oké az egész anyaggal, de az izgalom húzott befelé.
Első nézésre észre sem vettem, ami azóta a leg intőbb jel a hamisságra, vagyis az, hogy egy igazi szakértő sosem ad nyílegyenes választ, és nemcsak óvatosságból, hanem mert aki ért valamihez nagyon, az tudja, hogy egyetlen válasz sem lehet végleges és megkérdőjelezhetetlen. Próbálj csak megkérdezni egy cukrászt, hogy melyik a legfinomabb süti a világon, egy autószerelőt, hogy melyik kocsi a legjobb, vagy egy csillagászt, hogy hány csillag van az égen, egy fejlesztőt, hogy melyik blockchain a legjobb, vagy ami talán még relevánsabb példa, kérdezd meg a gyógyszerésztől, hogy melyik a legjobb fájdalomcsillapító.
Tudod, hogy mindegyik esetben komplex választ kapnál, hiszen annyi, de annyi részlet van… amit a szakértő tud, és folyton azt akarja, hogy te is tudd, hogy nem olyan egyszerű a dolog, mint Te szeretnéd.
Na ezt az óvatosságot nem hallani a szenzációhajhász videóban.
Sem a tudóstól, sem a riportertől. Nincsennek keresztkérdések, vagy árnyalások, csak a nagy izgalmas történet van.
Itt ébredtem a mozifilm-illúzióból, aztán nekiálltam jegyzetelni, mert csak úgy záporoztak a kijelentések, amiket bizony le lehet ám ellenőrizni, szóval itt van néhány vad kijelentés a Plandemic, Tervezettjárvány című filmből.
Már a legelején érdemes figyelni, hiszen a bemutatkozás is nagyon szép, vagyis a
Riporter szerint : Dr. Judy Mikovits-ra úgy tekintsünk, mint generációjának egyik legkiemelkedőbb, legeredményesebb tudósa.
Nos. Mikovits neve csupán 40 tudományos cikk mellett szerepelt, és nem igazán volt ismert a tudóstársadalom számára, mielőtt 2009-ben az a bizonyos írás meg nem jelent a Science magazinban. (ami egy új retrovírus és egy CFS nevű megbetegedés közötti kapcsolatot állította) Az a bizonyos írás, ami később tévesnek bizonyult és vissza lett vonva. Azóta tudományos munkát nem közölt Mikovits.

Riporter: Judy 1991-es doktorijában írt teóriája forradalmasította az AIDS betegek kezelési módszerét.
Mikovits doktorija “Negative Regulation of HIV Expression in Monocytes,” (Monocitákon belüli negatív szabályozásos kutyafüle…) nem volt semmilyen észlelhető, vagy külön dokumentált hatással a HIV/AIDS betegek kezelésére.

Riporter: Karrierje csúcsán Dr. Mikovits közzétett egy világrengető írást a Science magazinban, ami aztán teljesen lesokkolta a tudóstársadalmat, mivel az írás feltárta, hogy az a gyakran használt szövet amit állati vagy emberi magzatokból nyernek ki, borzalmas következményeket okoz, mindenféle rettenetes megbetegedéseket szabadítva az emberekre.

Az említett írás semmi ilyesmit nem tárt fel. A publikáció egyszerűen annyit állított, hogy egy bizonyos megbetegedés (a CFS avagy a krónikus fáradtság szindróma) és egy az egerekben található retrovírus között kapcsolat található. Ez a felfedezés lett később visszavonva.

Mikovits: Börtönbe zártak vádemelés nélkül
Szimplán nem igaz. 2011-ben vádat emeltek ellene lopás miatt, és mivel az államot elhagyta, mint szökevény tartóztatták le a szomszédos államban néhány napra, míg vissza nem tért Nevadába.

Mikovits: Fauci rendezte az eltussolást. Mindenki le volt fizetve, millió dolláros pénzek mentek Tony Fauci-tól, és az NIAID-től (vagyis az allergiás és gyulladásos megbetegedések nemzeti intézeté-től). Ezek a nyomozók csalást követtek el, és követnek el mai napig, mivel kapják a milliókat az intézettől.

Nem igazán világos mire utal a tudós, hiszen semmiféle vádemelés, vagy eljárás, vagy bizonyíték nem merült fel sehol.

Mikovits: 25 éves voltam mikor kezdtem, annak a csapatnak a tagjaként mely elsők között izolálta a HIV vírust betegek nyálából és véréből, Franciaországból, ahol eredetileg Montagnier azonosította a vírust. Fauci visszatartotta a publikációt hónapokig, míg végül Robert Gallo saját anyagot írt és bezsebelte az összes elismerést -és perszehogy itt betegek is voltak a képben. A francia kutatás megerősítésének késleltetett közzététele konkrétan halálos áldozatokat jelentett. Milliók halálát okozva.

A HIV felfedezésének idején Mikovits egy köpenyes technikus volt csupán Francis Ruscetti laboratóriumában. Semmiféle bizonyíték, nyom nincs arról, hogy az AIDS betegséget okozó vírust izoláló csapat tagja lett volna.
Az első olyan írás, amiben részt vett Ruscetti mellett (mint társ-szerző) és a HIV-ről szólt, 1986 Májusában jelent meg. 2évvel azután, hogy a Science publikálta azt a 4 (mérföldkőnek számító) írást, ami a HIV -et összekötötte az AIDS-el. Ruscetti (Judy főnökének) első anyaga a HIV-ről 1985 Augusztusában jelent meg. Semmiféle bizonyíték nem mutat arra hogy Fauci visszatartott volna bármilyen HIV publikációt ami milliók halálát okozta volna.

Riporter: Ha bevezetik a kötelező oltásokat nemzetközi viszonylatban, akkor gondolom ezek az emberek, akik a vakcinát árulják milliárdokat keresnek majd.
Mikovits: Miközben több millió embert ölnek majd meg, ahogy ezt ezelőtt is tették a vakcinájukkal. Jelenleg semmiféle olyan vakcina nincsen fejlesztés alatt ami működne RNA vírusokkal szemben.

Vakcinák NEM öltek meg több millió embert, a vakcinák több millió emberéletet mentettek már meg. Több olyan vakcina is van a piacon ami hatékony az RNA vírusokkal szemben, lásd influenza, kanyaró, mumpsz, rózsahimlő, veszettség, sárgaláz vagy az Ebola vírus elleni oltóanyagokat.

Teljesen világos, ez a vírus (sars-cov-2) manipuláció eredménye
Tudósok egybehangzóan úgy látják, hogy a vírus genetikai struktúrája kizár bármiféle laboratóriumi manipulációt. Egy Március 17.-én közzétett írás megerősíti ezt, sőt 2 lehetséges magyarázatot is kínál a virus kialakulására. 1. Természetes kiválasztódás útján egy állaton belül, 2. Hasonlóképpen emberek között természetes kiválasztódás útján fejlődött ki a vírus miután állatról átterjedt emberre.


A podcast epizód óta történt, hogy a Nobel díjas tudós Montagnier egy rádióinterjúban szintén azt állította hogy a jelenleg pusztító koronavírus egy mesterséges vírus, amit egy AIDS ellenszert gyártani próbáló csapat készített véletlenül. Az öreg tudós abszurd kijelentése óriási felháborodást keltett a területen aktív tudósok között, főleg mivel azt nem kutatásra, vagy bizonyítékokra alapozva publikálta megvitatásra, hanem csak úgy odamondta az interjúban. Véleményét Montagnier egy olyan indiai nemtudományos publikációra alapozta, amit azóta visszavontak a szerzők.

Mikovits: A SARS1 vírusból nem tudna ez a verzió ilyen gyorsan csak úgy kifejlődni – ilyen a természetben nincsen.
Ez egy helytelen magyarázat az új coronavirus kialakulására. A vírus, ami a covid19 betegséget okozza egy teljesen új fertőzés, és nem a SARS-nak egy újabb fajtája.
Hasonlóak pár szempontból, de genetikailag csupán 79% az azonosság, ezzel szemben nagyobb arányú egyezést találni más denevérekben élő coronavirus fajtákkal.

Korházak 13.000 dollárt kapnak a betegbiztosítástól, ha Covid19-et adnak meg halálozás okának
Félremagyarázás. Az egy dolog, hogy a vírusfertőzött betegekkel terhelt korházak kapnak extra anyagi segítséget, de hogy ebből azt csavarni ki, mintha erre a pénzre hajtanának?
Mindeközben a legtöbb bizonyíték pont azt jelzi, hogy a covid19 betegség áldozatainak száma meghaladja a jelentett adatokat. Tehát nemhogy kevesebb, hanem több áldozata van a vírusnak, mint ahogyan az adminisztrációba kerül. Tény-ellenőrzéshez linket itt találod
Különben érdemes itt egy picit elgondolkodni, hogy mi is lenne a másik megoldás, ha nem a vírussal birkózó korházak támogatása? Tényleg azt akarja valaki, hogy ne költsön az állam a korházra, vagy valaki úgy látja, hogy a korházak túl sok pénzt kapnak…?
Különben a korházaknak így is úgy is megy a pénz a kezelésekért, különböző kezelésekre külön árazva, függetlenül attól, hogy az az adott beavatkozás mennyibe kerül. Ezt a Medicare árazza be magának. 13ezer jut a Covid19-es betegekre, és 39 ezer dollár, ha a pacienst ventilátorra kell rakni. (Ez az amerikai rendszer. Az egyesült királyság egészségügyi rendszere finanszírozása teljesen más.)

Az, hogy Amerikában a korházi kaland végén miféle számlája lesz a betegnek, már egy teljesen más brutális(!) probléma, viszont nem elhanyagolandó tény, hogy milyen sok covid19-es beteg nem megy emiatt korházba, így statisztikai adat sem lesz belőle.

Hydroxychloroquine hatásos ezzel a víruscsaláddal szemben. (Vagyis a mostani, teljesen új coronavirus ellen)
Ez nincsen bizonyítva. Egyenlőre nincs gyógymód, vagy oltóanyag ami működne a SARS, vagy éppen a sars-cov2 vírus esetében. A szer esetében lévő kutatások egyenlőre ellent mondanak egymásnak.
Jelenleg több mint 50 kísérlet folyik. A legutóbbi tanulmányban 1400 NewYork-i pacienst vizsgáltak, akiket kisebb vagy súlyosabb tünetekkel covid19 miatt kezelt a korház. Ezeknél e betegeknél nem figyeltek meg javulást annak függvényében, hogy szedték, vagy sem a hydroxychloroquine.
Az azért döbbenetes, hogy saját orvosszakértői tanácsát ignorálva Donald Trump azzal dicsekszik, hogy Ő bizony szedi a gyógyszert. A baj nem csak az, hogy felelőtlenül promótál egy adott drogot, (amiben ki tudja, lehet hogy még anyagi haszna is lesz az öregnek) de a gyógyszer mindeközben életbevágóan fontos bizonyos reumás betegek számára, és ha a pánikvásárlásból adódóan kifutnak a gyógyszertárak a tablettákból, annak súlyos következményei lesznek sok-sok beteg számára.
Több amerikai államban be is kellett szigorítani a gyógyszerhez való hozzáférést, mivel egyenlőre nagyon kevés tudományos, hiteles információ van arról hogy a gyógyszer hogyan hat a coronavírusos betegekre.

Az influenza oltást kapottak 36% -al nagyobb eséllyel lesznek COVID-19 betegek.
Ez nem igaz. Tény ellenőrző oldalak megcáfolták az ilyen és ehhez hasonló állításokat. A filmben Dr.Mikovits egy olyan kutatásra mutat, amit januárban publikáltak a vakcina naplóban.
Ez a kutatás azt taglalja, hogy azok az amerikai honvédelem katonái körében végzett megfigyelés azt mutatja hogy 2017 és 2018 között azok a katonák akik be voltak oltva influenza ellen, nagyobb valószínűséggel kaptak el koronavírusokat. De ez egyáltalán nem bizonyítja Mikovits állítását. A megfigyelés bőven a covid19 világjárvány előtt történt. Sőt, ami nagyon fontos a kísérletről író tudósok külön figyelmeztetnek a kísérlet esetleges tévességére, és az eljárásból adódó pontatlanságra. A hibafaktorok között megemlítik például, hogy több mint kétszerese volt az oltott katonák száma, mint az oltás nélkülieké.
Végül pedig, az a bizonyos 36% mint számadat, miszerint ennyivel nagyobb a coronavirusokra való fogékonyság, na ilyen nincs az eredeti publikációban, ezt a hasra ütésből vett számot úgy tették hozzá utólag egy Március 11.-én megjelent történetet véve alapul, ami a disabledveterans.org-n volt olvasható.

Ha be lettél oltva influenza ellen, akkor igazából koronavírussal oltottak be.
Hamis állítás. Hasonló teóriákat tény ellenőrző oldalak tucatjai cáfoltak-cáfolnak meg.
Az Amerikában kapott oltások a következő megbetegedésekre vannak tervezve:
Influenza A (H1N1) Influenza A (H3N2) és további 2 influenza B virus
az oltások nem tartalmaznak coronavirus vakcinát. A jelenlegi oltások egyike sem tartalmaz semmilyen coronavirus védelmet. Jelenleg nincs emberi koronavírus elleni vakcina.

A maszk viselése valósággal aktiválja a saját vírusodat. Attól leszel beteg, hogy aktiválod a beléd fecskendezett koronavírus kivonatot.
Ez nem igaz. Semmiféle ilyesmire nincs tudományos bizonyíték. Amire viszont van, hogy a maszkot viselő betegek kevesebb embert fertőznek meg.

Riporter: muszály megkérdeznem, te is a vakcinaellenes vagy?

Mikovits: Oh, egyáltalán nem, sőt. A vakcina is egyfajta immunterápia, épp úgy, mint az interferon alfa is egy immunterápia. Én nem vagyok vakcinaellenes. Az én dolgom hatékony immunterápiák kifejlesztése. A vakcinák pedig azok.
Mindennek kissé ellentmond az a nem is olyan régi videó, amiben Dr Mikovits egy sapkán viseli a feliratot VAXXED 2 , ami nem más minta a film promó-sapkája.
A film különben arra a tudósok által megcáfolt teóriára épül, miszerint a mums, kanyaró és rózsahimlő vakcinák autizmust okoznak. Nem elhanyagolandó az sem, hogy rengeteg állítása Mikovits-nak egybevág az antivakcinások szövegével,
Óh, és az is érdekes hogy a Science magazinhoz elküldött PowerPoint prezentációban a vakcinák azonnali felfüggesztését követeli. -De különben nem, ő nem vakcinaellenes.
Na és végül, jöjjön a kedvencem, mikor Mikovits azt állítja, hogy

1999-ben a Fort Detrick-nek dolgoztam (a híres amerikai biofegyver laboratórium) …az volt a munkám, hogy az Ebola vírust arra tanítsam, hogy hogyan fertőzőn meg emberi sejteket, anélkül hogy megölné azokat. Az Ebola nem tudott embereket fertőzni, addig míg mi meg nem tanítottuk azt erre.

Hát nem izgalmas állítás? Persze mikor a részletekről kérdeznék a tudósnőt, nem válaszol vagy mutat bizonyítékokat. Pedig még az Area51-es esetben volt némi bizonyítéka Bob Lazarnak az ott dolgozásra, de hogy egyébként az MK-ULTRA agykontroll-program kapcsán ismerős intézetben kutatott volna Dr.Mikovits, az több mint izgalmas. Na de engedjük ezt el, van itt egy fontosabb állítás, vagyis, hogy az Ebola nem tudott embereket fertőzni 1999 előtt? Na ez az állítás nagyon, de nagyon messze áll az igazságtól.
Először is, ahogyan azt egy tudós egyből kijavítaná, nincs olyan, hogy csak Ebola és kész, mivel ebből a vírusból legalább 6 verzió ismert.

Első kettő a Zaire ebolavírus és a Sudan ebolavírus, amit egy 1976-os járványban fedeztek fel Afrika közepén. Ez a két fajtája a vírusnak vélhetően vagy denevérektől, vagy majom feléktől terjedt át az emberekre, és a tudósok akkori számítása szerint 430ember halálát okozták abban az évben, amit egyébként a CDC jelentése is megerősít.
A Zaire ebolavírus -ami a legnagyobb Ebola járványt is okozta 2014ben NyugatAfrikában- először 1976-ban terjedt szét, köszönhetően a fertőzött tűknek, amit azokban a kórházakban használtak, ahol az első ebolás betegeket kezelték.
A Sudan ebolavírus pedig a pamutgyári dolgozókkal kezdődött.
Fontos tény, hogy a CDC (vagyis a vírusmegelőzési intézet) szerint a 6ból 4 ebola fajta, vagyis a Zaire, Sudan,Taj Forest, es a Bundibugyo ebolavírusok ismertek emberre veszélyes vírusként, és ebből a 4-ből 3 felfedezése 1999 előtt volt.
Az ötödik fajtáját a vírusnak a Reston ebolavirust 1989-ben fedezték fel kisérleti majmokban, amiket a Fülöp szigetekről szállítottak a Amerikába.
Ez az ebolavirus fajta csak majomféléket és disznókat fertőz meg, de emberekre nem terjed át. Voltak ugyan olyan esetek, ahol néhány ember antitestet kezdett termelni a Reston ebolavirus ellen, de megbetegedésnek nem jelentkeztek tünetei.
Hát nem izgalmas részletek….?!
A hatodik, jelenleg ismert ebolavirus fajta a Bombali ebolavirus, amit 2018-ban azonosítottak egy denevérben egy Nyugatafrikai kis országban Sierra Leone-ban.
A Bombali ebolavirus szintén nem betegít meg embereket.

Tehát. Nincs olyan hogy csak ebola és kész, amit meg kellett tanítani 1999-ben embert fertőzni. 6 fajta Ebola vírus van, amiből 3 már 1999 előtt bőven szedte emberáldozatait.

Hogy ezt, és egy csomó állítást miért kell ferdíteni (miközben egy könyvet árul a témában a néni) azt tényleg elemezhetnék holnapig, sőt az örökkévalóságig.
Mindenesetre egy dolog világos. Egy mondatos sokkolásokat könnyebb odadobni a tartalomhabzsoló tömegnek, mint az információkban gazdag tények talaján sétálni egyet.
Nem is tudom, hogy szomorú legyek vagy dühös, mikor azt látom hogy az elmebeteg teóriák alatt akkora a tobzódás, és kattintgató-megosztós gyülekezés, mintha örökéletelixírt osztanák, miközben az elérhető információra senki sem kíváncsi.

A Plandemic mánia terjedéséről különben van egy zseniális cikk cikk a New York Times-ban érdemes ránézni, hogy milyen durván eltörpül a kamumentumfilm mellett bármilyen más hír vagy esemény. Legyen az Taylor Swift koncert bejelentése, vagy az Office sorozat szereplőinek összejövetele, vagy akár a pentagon-tól érkező megmagyarázhatatlan repülő tárgyakról szóló videója, a Plandemic- Tervezettjárvány című 26 perces kis anyag minden figyelemszámlálót kimaxolt. Mindeközben számtalan fontos információ, vagy üdítő szórakoztatóanyag el se jut sokakhoz, mert ugye klikkországban a hülyeség mindig jobban teljesít. Ez azért szomorú.

Legtöbben észre sem veszik, hogy az ilyen és hasonló figyelemelterelésekkel épp a kormányzó hatalmakat védik, sőt egyenesen előre felmentik őket az esetleges későbbi elszámoltatástól. Mert ugye valahogy ezeknek az ördögi összeesküvéseknek sosem az adott kormány a gonosz szereplője, hanem valaki más. Nem érdekes?

Nekem mostanság a következő kérdés pörög az agyamban.
Melyik a nagyobb kihívás egy populista (vélemény-manipulátor) kormány számára:
Hatékonyan gondoskodni arról, hogy mindenki jusson például védőmaszkhoz,
vagy meggyőzni egy kisebb de hangos tömeget arról, hogy nem is kell az a maszk?

Ha érdekelnek a források, részről részre, innen le tudod szedni az írás word verzióját ahol minden link gondosan be van téve.