Viclondonban

Szabadoneresztett nyomokban vállalhatatlan szövegelés majdnem Londonból

A szeretet nem más, mint sperma az arcon

A szeretet nem más mint sperma az arcon.
Úgy bizony drága olvasó. Testmeleg, nyálkás, finomillatú geci.
Ne háborodj fel. Adj egy pár percet, és megérted mire gondoltam.
Elôször is tisztázzuk; nincs abban semmi tiszteletlen, vagy megalázó ha az arcodra élveznek. Akkor sem ha fiú vagy.
Sperma az arcon, maga a szeretet.
Senki nem élvez el szomorúan, vagy bosszúsan. Dühösen, csalódottan, esetleg rettegve igen, de olyan még nem volt hogy a spricc pillanatában ne pattant volna legalább egy apró szikrája a mindent feloldó szeretetnek.
Dugtam én már koszhadt, fonnyadt takarítónôt is, mindenféle kedves érzés nélkûl. Pusztán a retkes perverzió kedvéért. Ellenére minden undornak, akkoris, ott is, jelen volt egy pillanatra a szeretet. Nem mondom hogy tartós volt, de még be nem törölte a szájába a cseppeket... Volt egy kis "love is in the air" (amikor érezni a szobában a sperma illatát)
Így megy ez. Egy darabig.
Aztán a sok keresés és arcra-élvezés után megtálja az ember azt, akivel mindez nem csak egy szikra, de egy tartós perverzió. Persze akad útközben néhány álszent ( olyan aki szerint az áll az szent, oda nem spriccelünk...) de a szeretet az akkor is : sperma az arcon.
Vannak akik idáig el sem jutnak az olvasásban, mert elborzasztja ôket a kis gecis gondolatmenetem. Nna azoknak a felületes olvasóknak tojok én a fejükre, és örülök hogy Te maradtál még.
Ha abban megegyeztünk, hogy az arcra-élvezés nem is olyan borzalmas dolog akkor talán megkóstolhatjuk azt a gondolatot is, hogy miért oly' fontos az a trutyi. Az a trutymó bizony élet.
Nemcsak a spricceléskor felcsillanó szikra miatt, de a lövedék anyaga miatt is mondom én: a szeretet: sperma az arcon.
Azt senkinek nem kell magyarázni, hogyan is szinonímája a sperma az életnek -mivel mindenki tudja hogy abbol lesz a gyerek. Vagyis a fô mosoly-faktor, pénznyelô, foto-model és fészbúkdísz, nagyiék kedvence stb... Szóval az egész boldogság-szimfónia abból a kis furaízû cuccból lesz. Mindig mondom,ha valaki megdícséri a lányom szépségét, hogy : "-Ó, bárcsak láttad volna félkéz korában" -persze legtöbben nem értik.
Az a spricc tehát ott az arcon, megannyi kis ártatlan úszóbajnok, amibôl ugyan nem lett baba, viszont ahogy ott száradnak, talán valahogy angyallá válnak. (Még senki nem bizonyította az ellenkezôjét!)
Ha ez nem elég ahhoz, hogy egyetérts: Szeretet=sperma az arcom, akkor itt van még egy aprócska titok.
Ha csak nem valami szolgalalekû rufnyáról van szó, akkor a lány nem azért szopik hogy a fiúnak boldogságot okozzon, ahogy a fiú sem önzetlenségbôl nyalja azt a csillogó puncit. Ó nem. Lemenni a köldök alá, vègezni egy kis orálmunkát nem szeretetbôl megy a kefélnivágyó.
Magát izgatja a puncis nép a szopással épp úgy, ahogy a nyalás is a pöcs-csontosításért történik. (Nem hiszel nekem? Kérdezd meg a párod!)
Érted már? Engedni, hogy a másik èlvezkedjen, izguljon a mi farkunkat csócsálva... Mi ez, ha nem szeretet?
Mondom én. Ezer féle versben, idézetben keresgélhetik, magyarázhatják a szomorú értetlenek, de mit érnek vele. Mi, boldogék tudjuk: szeretet nem más mint sperma az arcon.